Help ons de tuin van Museum Arnhem te openen!

Still to go

from € 35.000 (62%)

Help jij mee om de iconische werken terug te brengen in de tuin van Museum Arnhem?
Op dit moment is Museum Arnhem gesloten voor een spectaculaire verbouwing. Niet alleen wordt er gewerkt aan een nieuwe vleugel, er komt ook een fantastische tuin waar iedereen straks welkom is. We kunnen deze vernieuwing bijna helemaal realiseren, maar om de iconische werken terug te laten keren in de tuin hebben we jouw hulp nodig! Help jij ons aan de laatste € 35.000,-?

Groene ontmoetingsplek
Onze tuin wordt de nieuwe groene ontmoetingsplek in Arnhem. Ook zonder museumticket kun je naar de beeldencollectie komen kijken, iets drinken met uitzicht op de Rijn of een potje pingpongen. Het wordt een geweldige plek om te ontspannen in Arnhem, waar iedereen gebruik van kan maken. Jij kunt dit mede mogelijk maken!

Iconische werken
Met jouw bijdrage laten we de prachtige iconische beelden terugkeren naar de tuin. Om welke werken gaat het? De Borstentros van Maria Roosen, een echte publiekslieveling, komt in volle glorie terug. En ook jij kunt volgend jaar een potje pingpongen op de kleurrijke pingpongtafel Pong  van Louie Cordero. Daarnaast wordt het bronzen beeld Warrior with Shield van de beroemde kunstenaar Henry Moore teruggeplaatst.


Waarom is jouw steun belangrijk?
Het is veel werk om alle beelden terug te brengen in de tuin. De Borstentros bestaat bijvoorbeeld uit 126 grote, glazen onderdelen die per stuk worden uitgepakt om vervolgens weer in elkaar gezet te worden. Ook zijn er kosten voor restauratie, sokkels en het aanleggen van de stoep voor de pingpongtafel.

Bemachtig zo’n unieke tegel!
Je kunt ons steunen door een bedrag te doneren op deze pagina. In ruil voor jouw steun hebben we enkele unieke tegenprestaties. Doneren kan al vanaf € 10,-, oplopend tot € 1.250,-. Voor een donatie vanaf € 40,- ontvang je een eigen, unieke Tichelaar tegel. Hiervan worden er op dit moment 82.000 aangebracht op de nieuwe vleugel van het museum, en jij kan zo’n stuk Dutch Design bemachtigen! Je kan er 1, 2 of 3 kopen, of zelfs een heel plateau van 16 stuks. Ook kan je jezelf verzekeren van een ticket voor de heropening of een exclusief diner en rondleiding door de openingspresentaties door directeur Saskia Bak, maar doneren zonder tegenprestatie kan natuurlijk ook.

Elk bedrag, groot of klein is welkom! Draag jij Museum Arnhem of Arnhemse kunst en cultuur een warm hart toe? Steun ons dan nu en met jouw hulp kunnen we straks met z’n allen genieten van een prachtige nieuwe plek!

* Woon je in omgeving Arnhem? In september bieden we de mogelijkheid om je eigen tegel bij Museum Arnhem op komen halen. Tevens kun je dan alle 82.000 Tichelaar tegels zien die geplaatst zijn op de nieuwe museumvleugel. Woon je niet in Arnhem of ben je niet in de gelegenheid hiervoor, dan sturen we de tegel(s) in oktober naar je op.

Choose an amount
€ 10 Donate EEUWIGE DANK  - Bedankt voor jouw steun aan Museum Arnhem! We zijn je eeuwig dankbaar. 17 donors € 20 Donate BEDANKKAARTJE  - Geweldig dat je helpt! Als dank ontvang je een kaartje van ons! 12 donors € 40 Donate ÉÉN UNIEKE TICHELAAR TEGEL  - Je krijgt 1 prachtige tegel als aandenken aan jouw steun. 127 donors 23 available € 70 Donate TWEE UNIEKE TICHELAAR TEGELS  - Als dank voor jouw hulp krijg jij 2 unieke Tichelaar tegels van ons. 23 donors 102 available € 90 Donate Recommended DRIE UNIEKE TICHELAAR TEGELS  - Je bent fantastisch. Voor jouw bijdrage ontvang je 3 originele tegels. 40 donors 60 available € 250 Donate TICKET OPENING MUSEUM ARNHEM  - Voor dit bedrag verzeker jij jezelf van een ticket voor de heropening van Museum Arnhem in het voorjaar van 2022. 13 donors € 550 Donate PLATEAU VAN 16 TEGELS  - Jij bent een koning(in)! Wij zijn je eeuwig dankbaar en je ontvangt een prachtig plateau met 16 Tichelaar tegels, die zeker niet misstaat in jouw woning of kantoor. 3 donors 27 available € 790 Donate VIP PAKKET  - Jij bent een echte VIP! Niet alleen ontvang jij een plateau met 16 unieke tegels van Tichelaar, ook krijg jij een ticket voor de heropening van het museum in het voorjaar van 2022! 30 available € 1.250 Donate DINER VOOR TWEE + RONDLEIDING - Altijd al eens het museum voor jezelf willen hebben? Dit is je kans! Koop een diner voor twee in het museum na sluitingstijd. Directeur Saskia Bak geeft jullie een exclusieve rondleiding door de openingspresentaties. 2 donors 3 available Other Amount Other  - I want to choose my own amount
View all

56% behaald + toezegging grote donatie Provincie Gelderland bij 70%

22-06-2021 | 16:40 De crowdfundingactie van Museum Arnhem is vandaag 3 weken bezig. Graag delen we het mooie nieuws dat we 56% van ons doelbedrag behaald hebben, dankzij meer dan 265 fantastische donateurs. Ook hebben we een geweldige toezegging van Provincie Gelderland gekregen: wanneer we 70% van ons doelbedrag behalen voor de einddatum van de crowdfunding periode, leggen zij de laatste 30% in, een bedrag van maar liefst €10.000,-! We hebben op dit moment nog 14% (ongeveer €5.000,-) te gaan tot we de 70% behaald hebben. We hebben hier nog twee weken de tijd voor. Help jij mee dit doel te behalen? Een unieke Tichelaar tegelWe zien dat jullie massaal kiezen voor één unieke Tichelaar tegel als tegenprestatie bij een donatie van €40,-. Hiervan zijn er op dit moment nog iets meer dan 30 beschikbaar. Draag jij Museum Arnhem of Arnhemse kunst en cultuur een warm hart toe? Met jouw hulp kunnen we straks met z'n allen genieten van een prachtige nieuwe tuin met daarin de iconische werken uit de collectie van Museum Arnhem.  Een impressie van de tegels: 
Read more