Help ons de tuin van Museum Arnhem te openen!

Closed You can't donate anymore
Target reached
from €35,000 (102%)

Help jij mee om de iconische werken terug te brengen in de tuin van Museum Arnhem?
Op dit moment is Museum Arnhem gesloten voor een spectaculaire verbouwing. Niet alleen wordt er gewerkt aan een nieuwe vleugel, er komt ook een fantastische tuin waar iedereen straks welkom is. We kunnen deze vernieuwing bijna helemaal realiseren, maar om de iconische werken terug te laten keren in de tuin hebben we jouw hulp nodig! Help jij ons aan de laatste € 35.000,-?

Groene ontmoetingsplek
Onze tuin wordt de nieuwe groene ontmoetingsplek in Arnhem. Ook zonder museumticket kun je naar de beeldencollectie komen kijken, iets drinken met uitzicht op de Rijn of een potje pingpongen. Het wordt een geweldige plek om te ontspannen in Arnhem, waar iedereen gebruik van kan maken. Jij kunt dit mede mogelijk maken!

Iconische werken
Met jouw bijdrage laten we de prachtige iconische beelden terugkeren naar de tuin. Om welke werken gaat het? De Borstentros van Maria Roosen, een echte publiekslieveling, komt in volle glorie terug. En ook jij kunt volgend jaar een potje pingpongen op de kleurrijke pingpongtafel Pong  van Louie Cordero. Daarnaast wordt het bronzen beeld Warrior with Shield van de beroemde kunstenaar Henry Moore teruggeplaatst.


Waarom is jouw steun belangrijk?
Het is veel werk om alle beelden terug te brengen in de tuin. De Borstentros bestaat bijvoorbeeld uit 126 grote, glazen onderdelen die per stuk worden uitgepakt om vervolgens weer in elkaar gezet te worden. Ook zijn er kosten voor restauratie, sokkels en het aanleggen van de stoep voor de pingpongtafel.

Bemachtig zo’n unieke tegel!
Je kunt ons steunen door een bedrag te doneren op deze pagina. In ruil voor jouw steun hebben we enkele unieke tegenprestaties. Doneren kan al vanaf € 10,-, oplopend tot € 1.250,-. Voor een donatie vanaf € 40,- ontvang je een eigen, unieke Tichelaar tegel. Hiervan worden er op dit moment 82.000 aangebracht op de nieuwe vleugel van het museum, en jij kan zo’n stuk Dutch Design bemachtigen! Je kan er 1, 2 of 3 kopen, of zelfs een heel plateau van 16 stuks. Ook kan je jezelf verzekeren van een ticket voor de heropening of een exclusief diner en rondleiding door de openingspresentaties door directeur Saskia Bak, maar doneren zonder tegenprestatie kan natuurlijk ook.

Elk bedrag, groot of klein is welkom! Draag jij Museum Arnhem of Arnhemse kunst en cultuur een warm hart toe? Steun ons dan nu en met jouw hulp kunnen we straks met z’n allen genieten van een prachtige nieuwe plek!

* Woon je in omgeving Arnhem? In september bieden we de mogelijkheid om je eigen tegel bij Museum Arnhem op komen halen. Tevens kun je dan alle 82.000 Tichelaar tegels zien die geplaatst zijn op de nieuwe museumvleugel. Woon je niet in Arnhem of ben je niet in de gelegenheid hiervoor, dan sturen we de tegel(s) in oktober naar je op.

€10 Donate EEUWIGE DANK  - Bedankt voor jouw steun aan Museum Arnhem! We zijn je eeuwig dankbaar. 20 donors €20 Donate BEDANKKAARTJE  - Geweldig dat je helpt! Als dank ontvang je een kaartje van ons! 14 donors €40 Donate ÉÉN UNIEKE TICHELAAR TEGEL  - Je krijgt 1 prachtige tegel als aandenken aan jouw steun. 148 donors No longer available €70 Donate TWEE UNIEKE TICHELAAR TEGELS  - Als dank voor jouw hulp krijg jij 2 unieke Tichelaar tegels van ons. 26 donors No longer available €90 Donate Recommended DRIE UNIEKE TICHELAAR TEGELS  - Je bent fantastisch. Voor jouw bijdrage ontvang je 3 originele tegels. 47 donors No longer available €250 Donate TICKET OPENING MUSEUM ARNHEM  - Voor dit bedrag verzeker jij jezelf van een ticket voor de heropening van Museum Arnhem in het voorjaar van 2022. 13 donors €550 Donate PLATEAU VAN 16 TEGELS  - Jij bent een koning(in)! Wij zijn je eeuwig dankbaar en je ontvangt een prachtig plateau met 16 Tichelaar tegels, die zeker niet misstaat in jouw woning of kantoor. 4 donors No longer available €790 Donate VIP PAKKET  - Jij bent een echte VIP! Niet alleen ontvang jij een plateau met 16 unieke tegels van Tichelaar, ook krijg jij een ticket voor de heropening van het museum in het voorjaar van 2022! 1 donor No longer available €1,250 Donate DINER VOOR TWEE + RONDLEIDING - Altijd al eens het museum voor jezelf willen hebben? Dit is je kans! Koop een diner voor twee in het museum na sluitingstijd. Directeur Saskia Bak geeft jullie een exclusieve rondleiding door de openingspresentaties. 2 donors No longer available
View all

Streefbedrag van €35.000,- behaald!

02-07-2021 | 12:46 We hebben mooi nieuws! We hebben ons streefbedrag van €35.000,- behaald. Ruim 300 donateurs hebben hieraan bijgedragen. Onze plannen voor de tuin van Museum Arnhem kunnen daarmee uitgevoerd worden. Kom jij volgend jaar een potje pingpongen bij ons in de tuin? Gisteren kwam er een grote bijdrage van maar liefst €10.000,- van Provincie Gelderland binnen die de teller op 98% zette. Vanochtend tikten we de €35.000,-. We zijn hier onwijs dankbaar voor! Dank aan alle donateurs en aan iedereen die de campagne gesteund en gedeeld heeft! De crowdfundingscampagne duurt nog tot en met dinsdag 6 juli, 00:00. Bijdragen aan de crowdfunding kan tot die tijd. Dus ken jij nog iemand die graag zo'n unieke tegel van Tichelaar zou willen, laat het diegene weten. Bedankt voor je hulp! 
Read more